За нас

Yan Brothers Entertainment е музикален лейбъл, създаден 2018 Година от Рафи и Вахан Бохосян. Към екипа се присъединяват Елена Коларова (артист мениджър), Васил Золумов (A&R) и Иво Иванов (графичен дизайнер). Мисията на компанията е да помага на талантливи млади изпълнители да пробиват на българската музикална сцена с качествена продукция на световно ниво. Ян Брадърс е изключителен професионалист в това да осигурява вариация от музикални програми за всякакъв тип събития и мероприятия (сватби, рождени дни, корпоративни партита и събития и други).

Музикалният лейбъл е отговорен и за реализирането на клубни програми, постигнали успех с турнета в цяла България – „Франция, моя любов“, „PRINCE Tribute”, “Destiny’s Child Tribute” както и албумни промоции – “Two Cities One World – Let the whole world disappear”, “SoulBMoll – SoulBMoll”.

Към момента Yan Brothers Entertainment е ексклузивен продуцент на Рафи и Трио Тринити, като междувременно е работил и работи съвместно с редица изпълнители – SoulBMoll, Прея, Славин, Лина Никол, Two Cities One World, Мира Радева, Братя Аргирови и други.