NICKA - Новият артист в лейбъла Yan Brothers

На 26-ти Октомври, с дебютната песен Upset, стартира музикалната кариера на най-новия артист на лейбъла Yan Brothers - Nicka.

Надежда Александрова, както е истинското име на изпълнителката, попада за пръв път в полезрението на публиката с участието си в телевизионното предаване “Гласът на България” през 2019 година. С акустична версия на песента Wicked Games, Nicka обръща всички столове на журито, а изпълнението ѝ към днешна дата има над 7 милиона гледания в интернет. 

С участието си във формата, Nicka грабва вниманието на Рафи Бохосян, който я кани да стане част от новосъздадения от него лейбъл „Yan Brothers“.

Само на 18 години, Nicka пише сама музиката и текстовете си, а Upset e първата от многото ѝ предстоящи песни. В творчеството си съчетава любимата звучност и емоционалност на музиката от миналия век с различния поглед и визия на новото поколение, което все по-смело заявява позицията си.

Самият Рафи казва за нея:
“Тя е не просто певица, а артист до степен, в която изкуството надскача границите на очакваното. Начинът, по който борави с думите в песните си не е просто рима, а сила, която може да променя.

Музиката ѝ ми дава усещането за онази 80-арска непримиримост съчетана с лудостта на родените в новото хилядолетие.

Още с началото на съвместната ни работа видях неистово желание за развитие, непоколебима воля, а музикалните проекти, по които непрестанно работи, са мелодични, нестандартни и разчупват клишетата за еднообразието в музиката днес.

Nicka е това, от което музиката в България имаше нужда! 
Nicka e момичето, коeто има какво да каже, а не просто да покаже. 
Nicka e артист, който един ден вярвам ще изведе България на световната музикална сцена.“

На 26-ти Октомври Nicka представи дебютния си сингъл “UPSET”. Музиката и текстът са изцяло нейни, а аранжиментът на песента е дело на Денис Попстоев. Видеоклипът  към песента е продукт на съвместната работа с Buddubbaz Tape Company.

Свързани артисти